Nieuws

Theaterbureau Slot / Bureau vanaf 2

Per 1 september 2015 verhuist Ila van TB Slot naar Bureau vanaf 2.
De presentatiedag van Bureau vanaf 2 is op 15 december 2014 in
het Compagnietheater in Amsterdam.
Ila speelt op de presentatie Ladder naar de Maan. Informatie volgt.

Bureau Vanaf 2
Postbus 36241
1020 ME Amsterdam

e-mail: info@vanaf2.nl
telefoon: 020-636 68 60
mobiel: 06-11 043 790


30 mei vertrekt het Ei naar China

30 Mei vertrekt Ila van der Pouw naar China voor 3 voorstellingen van ‘Een Ei met een Staartje’ op het International Nanchong Festival Theatre of Art op 01-06-2014.


14 september in Theater de Vest: Première Ladder naar de Maan

14 september is de première van de voorstelling ‘Ladder naar de Maan’ in theater de Vest in Alkmaar.

Fien gaat verhuizen en zit op een nieuwe school. Tijdens de verhuizing logeert ze bij haar tante Lola die boeken voor kinderen schrijft. Fien voelt zich alleen op haar nieuwe school. ‘Net zo alleen als het Mannetje van de Maan’, vertrouwt ze haar tante toe. En omdat hij altijd alleen is, wil Fien naar de maan reizen om hem te spreken. Maar: hoe kom je daar?

Klik hier voor meer informatie.


Genomineerden Zapp Theaterprijs 2013 bekend
De vijf genomineerde voorstellingen die kans maken op de Zapp Theaterprijs zijn bekend. Kinderen hebben Woef Side Story (Ro Theater), This is ISH (ISH), Dik Trom (Rick Engelkes Producties), Een ei met een staartje (Ila van der Pouw) en Draak in Huis (Het Houten Huis/Stip Theaterproducties) genomineerd. In september bekijkt een kinderjury, onder leiding van presentatrice Lisa Wade, deze voorstellingen tijdens het Nederlands Theater Festival. De winnaar wordt op 15 september bekend gemaakt tijdens een jeugdtheatermiddag voor kinderen en professionals.

Klik hier voor meer informatie.


13 oktober 2012

Een Ei met een Staartje is genomineerd voor de Zapp Theaterprijs!

Een Ei met een Staartje is genomineerd voor de Zapp Theaterprijs. Vond je het een mooie voorstelling? Breng dan je stem uit!

13 oktober 2012

Jij Bepaalt! De Zapp Theaterprijs!

Hou jij van theater en wil je meebeslissen wat de beste jeugdtheatervoorstelling van seizoen 2013 wordt? Meld je dan snel aan als reporter voor de Zapp Theaterprijs.

Ben jij tussen de 5 en de 15 jaar, vind je het leuk om naar theater te gaan en schrijf je graag? Wil jij (samen met een ouder/ verzorger) tussen september 2012 en mei 2013 een jeugdtheaterpremière bezoeken? Stuur een mailtje met je naam, leeftijd en woonplaats naar info@cultuurbarbaartjes.nl en zet in de mail waarom jij denkt dat je een goed jurylid kan zijn.
Je kan je het hele jaar aanmelden als jurylid.

De Zapp Theaterprijs 2013 wordt georganiseerd door Bureau Promotie Podiumkunsten, Cultuurbarbaartjes, Kijkuit! en Zapp.

Bekijk mijn fotoverslag van het 21e Unimafestival in China!

Klik op de eerste foto om het fotoverslag te bekijken!25 februari 2010

Op 23 en 24 oktober gaat de voorstelling "Titus" in première

Op 23 en 24 oktober gaat de voorstelling “Titus” in première in theater de Vest in Alkmaar. Meer nieuws hierover volgt de komende tijd. Hou de site in de gaten!

29 januari 2010

Tentoonstelling over Newton in Museum Boerhaave in Leiden!

Van 17 dec. tot en met 12 sept. 2010 kun je in Leiden naar Museum Boerhaave onze Newton ontmoeten! Bekijk eens wat hij allemaal heeft bedacht en vogel zelf uit wat “zwaartekracht” inhoudt door in het museum de spellen te spelen.
Het topstuk van de tentoonstelling is het beroemde boek (uit de voorstelling!) de Principia Mathematica uit 1687. De echte originele en eerste druk van dit beroemde boek. Kijk eens op de site van museum Boerhaave en klik op newtonmania. Je kunt er de Newtonquiz-doen. Als je de voorstelling nog een keer wilt zien of meneer Newton “zelf” eens wilt ontmoeten houd dan de site in de gaten. We staan er 3 keer!

29 januari 2010

Ander impresariaat: Theaterbureau Slot

Per 1 juni werkt Ila samen met een ander impresariaat: theaterbureau Slot.